
حجم زیاد پساب تولید شده توسط فعالیت های کشتارگاهی هشداری برای مسائل زیست محیطی و بهداشت عمومی است.
برخی از کشورها، عمدتا کشورهای در حال توسعه، پساب های خود را بدون هیچ معیاری دور می ریزند که می تواند منجر به بیماری های منتقله از طریق آب شود.
توصیف اولیه و نهایی پساب مهم است، زیرا امکان استنباط اینکه آیا فناوری انتخاب شده برای تصفیه موثر بوده و آیا به استاندارد کیفیت مورد نیاز سازمان های نظارتی رسیده است یا خیر، مهم است.
برای رعایت استانداردهای سختگیرانه و به دست آوردن آب با کیفیت برای استفاده مجدد، به فناوری های پیشرفته تصفیه نیاز است.
هدف این بررسی، گزارش فنآوریهای بکار رفته در تصفیه فاضلاب کشتارگاهها، اشاره به مزایا و معایب هر مرحله تصفیه، علاوه بر برجسته کردن مقاصد احتمالی برای استفاده مجدد از این پسابها در صورت تصفیه مناسب و با نگاهی انتقادی به موضوع است.
تولید فاضلاب در سالهای اخیر با سرعت نگرانکنندهای افزایش یافته است و به یک نگرانی بزرگ زیستمحیطی و بهداشت عمومی تبدیل شده است ، زیرا در صورت عدم تصفیه، پساب تخلیه شده به بدنههای آبی یا زمین، علاوه بر جرم تلقی میشود، ممکن است به توسعه بیماریهای منتقله از آب کمک کند . برخی از عوامل مسئول این حجم عظیم فاضلاب تولید شده، رشد سریع جمعیت، افزایش استانداردهای زندگی و صنعتی شدن است .
کشتارگاه ها بخش های صنعتی هستند که از زمان کشتار تا تمیز کردن بخش ها و تجهیزات از مقدار قابل توجهی آب استفاده می کنند.
مقدار زیادی آب مورد استفاده در این فرآیند و همچنین حجم وسیع فاضلاب تولید شده می تواند منابع آب را کمیاب کند. به همین دلیل، تصفیه مناسب فاضلاب کشتارگاه ها (SWW) بسیار ضروری است . گزارش اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد (SDGs 6) به شدت استفاده مجدد از پساب تصفیه شده را به عنوان جایگزینی برای کاهش ذخایر آب شیرین و منابع آب در طول خشکسالی تشویق می کند که بخش های صنعتی، کشاورزی و خدماتی مقصد نهایی احتمالی هستند.
SWW باید ترکیب پیچیده ای داشته باشد، زیرا شامل روغن ها و چربی ها، پروتئین ها، الیاف، خون، میکروارگانیسم های بیماری زا، مواد مغذی، مواد پاک کننده، داروهای دامپزشکی و غیره است .
تصفیه SWW شامل فرآیندهای شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی است که مشابه روش های مورد استفاده در تصفیه فاضلاب شهری (MWW) است.
شرکت سورین سازه آژند شرق با هدف اجرای کلیه پروژه های عمرانی و صنعتی در سال 1396 تأسیس شد. در این راستا استراتژی های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت شرکت توسط هیأت مؤسس تبیین شد که براساس آن در
چشم انـداز آینده، دسـتیابی به دانش فنی و فـن آوری های نوین و همکاری های بین المللی در زمینۀ سرمایه گذاری در پروژه های عمرانی دیده شده است. لذا جذب نیروهای نخبه و بها دادن به تحقیق و توسعه، سرلوحه عملکرد شرکت قرار گرفته است.